Maak

kennis met

onze school

Aanmeldformulier

Beste ouders en/of verzorgers,

U kunt uw kind het hele jaar aanmelden op onze school. Eén keer per jaar is er een open dag, meestal in maart. Op deze dag kunt u uw kind direct aanmelden.

Wanneer uw kind 3 jaar en 9 maanden is krijgt u een intakeformulier, dit is sinds augustus 2014 verplicht in het kader van passend onderwijs. Dit intakeformulier is een vragenlijst met betrekking tot de ontwikkeling van uw kind.

Het inschrijven gebeurt op het moment dat het kind daadwerkelijk geplaatst wordt op de school. Bij aanmelding mogen we slechts enkele gegevens vragen. Bij inschrijving ontvangt u een nieuw formulier waarop wij meer gegevens van uw kind en van u mogen vragen.

Aanmelden leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte
Voor leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte bestaat een speciale procedure, neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelding leerlingen hogere groepen en/of van andere basisschool
Bij verhuizing uit andere plaatsen of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Definitieve plaatsing is pas mogelijk na het inwinnen van inlichtingen bij de school van afkomst en na de ontvangst van het onderwijskundig rapport. Onder de basisscholen in Harderwijk bestaat er een convenant waarin vermeld staat dat er in principe geen leerlingen worden overgenomen gedurende het schooljaar. In uitzonderingsgevallen gaan wij uit van 'maatwerk' tussen de scholen. 

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan onderstaande vragen in en klik op verstuur. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

School video